Каша безмолочна органічна рисова - продукт прикорму для дітей з 6 місяців, за рекомендацією педіатра може вводитися з 4-х місяців.
Виготовлена з сертифікованої органічної рисової крупи з високою харчовою цінністю і маркована знаком «Євролист» - офіційним європейським логотипом органічних продуктів харчування. Каша збагачена тільки вітаміном В1, інші мікроелементи та вітаміни - природного походження.
В процесі дбайливого виробництва Humana максимально зберігає природну користь крупи, що дозволяє зберегти всю поживну цінність продукту від самої природи для вашого малюка.
Не містить молоко і лактозу, глютен, кристалічний цукор. Не містить штучні консерванти, барвники, ароматизатори. Без ГМО.
З 200 г сухої каші виходить приблизно 12 порцій готової каші (з розрахунку 1 порція = 175 г готової каші).
Склад: рисове борошно*, тіамін.
* Від органічного виробництва (сертифікат БІО-органічного виробництва ES-ECO-024-MU).
Поживна (харчова) цінність
На 100 г готовой каши:
Енергетична цінність
273,71
кДж
Калорійність
65,14
ккал
Жири
1,71
г
- Насичені жирні кислоти
1,14
г
Вуглеводи
10,1
г
Харчові волокна
0,06
г
Білки
2,3
г
Сіль
0,06
г
Вітаміни
Тіамін
0,6
мг
Мінерали і мікроелементи
Натрій
21,37
мг
Для приготування каші рекомендується використовувати воду, призначену для дитячого харчування. Готувати кашу необхідно на одне годування і безпосередньо перед вживанням. Залишки каші не використовувати повторно!
Варіанти приготування каші:
Одна порція 175 г готової до вживання каші:
• 16 г (1-2 столові ложки) сухої каші + 80 мл молока + 80 мл води;
• 16 г (1-2 столові ложки) сухої каші + 160 мл готової дитячої суміші*, яку дитина добре сприймає;
• 16 г (1-2 столові ложки) сухої каші + 160 мл води + 1 чайна ложка олії.
* Кашу можна готувати на основі звичайної молочної суміші, гіпоалергенної та суміші на основі соєвого білка.
Спосіб приготування:
• Перед приготуванням дитячого харчування ретельно вимийте руки.
• Закип'ятіть (або підігрійте) необхідну кількість води і охолодіть до температури 50°С.
• Столовою ложкою наберіть в чистий посуд необхідну кількість сухої каші.
• Налийте необхідну кількість води.
• Ретельно перемішайте і охолодіть готову кашу до температури годування 36-37°С.
Температура готової каші повинна бути 36-37°С, в іншому випадку у
дитини зростає ризик опіків. Не підігрівати кашу в мікрохвильовій печі (ризик опіку).
Завжди дотримуйтесь інструкції з приготування, зазначеній на упаковці дитячого харчування.
Важлива інформація: безумовна перевага належить грудному вигодовуванню. Перед введенням прикорму необхідно проконсультуватися з педіатром або звернутися на гарячу консультаційну лінію: 0 800 301 199 (дзвінки безкоштовні на території України).
Кількість каші на одне годування залежить від віку та індивідуальних особливостей дитини. Наведені нижче обсяги каші є орієнтовними і залежать від віку введення прикорму і апетиту дитини: з 6 міс. - 100 г, 7-8 міс. - 150 г, 9 міс. - 180 г, 10-12 міс. - 200 г.
Привчайте дитину їсти з ложечки.
Не рекомендується використовувати дітям при індивідуальній непереносимості окремих компонентів продукту.
Відкритий пакет з кашею ретельно закривайте після використання, зберігайте в прохолодному, сухому місці та використайте протягом 3-х тижнів.